'Έστειλαν' εκρηκτικό μηχανισμό σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

'Έστειλαν' εκρηκτικό μηχανισμό σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος δεν εξερράγη εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρεςτης Τρίτης (13/11) έξω από το σπίτι του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα Αττικής.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός είναι τοποθετημένος μέσα σε κατσαρόλα ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνει ελεγχόμενη έκρηξη στο σημείο.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο όταν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα άγνωστος τηλεφώνησε σε εφημερίδα προειδοποιώντας ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του κ. Ντογιάκου και υπογραμμίζοντας ότι θα εκραγεί σε είκοσι λεπτά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν εξερράγη λόγω λάθους στη συνδεσμολογία.

«Ειδοποιηθήκαμε από την αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου» είπε ο κ. Ντογιάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1, και συμπλήρωσε: «Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας, που βρίσκομαι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου».

*φώτο αρχείου

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE