Στα ΠΑΛΙΑ τους τα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ…

Στα ΠΑΛΙΑ τους τα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ…

Ασχοληθήκαμε εμείς κι άλλα media, με την ταλαιπωρία που υπέστησαν οπαδοί του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, μέχρι να εξασφαλίσουν εισιτήριο για να δουν το προχθεσινό ντέρμπι. 

Κάναμε λόγο για την έλλειψη σεβασμού (ΕΔΩ) προς εκείνη τη μερίδα των ποδοσφαιρόφιλων, που επιμένουν ακόμα να πηγαίνουν στα γήπεδα. 

Δεν βγήκε ένας αρμόδιος/υπεύθυνος/ανεύθυνος, να προβεί σε μια απολογία σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. 

Να παραιτηθεί κάποιος δεν το περιμένουμε, αφού ξέρουμε σε ποια… βραχονησίδα ζούμε. 

Για να το πω πιο ωμά, γραμμένους τους/μας έχουν αυτοί που εξουσιάζουν. Στα παλιά τους παπούτσια, για να μην χρησιμοποιήσω και πιο βαριά έκφραση. 

Υ.Γ. Χτες ενημερωθήκαμε ότι μπήκαν με καθυστέρηση στο Μακάρειο μερικοί Ομονοιάτες και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μερικοί οπαδοί της Σαλαμίνας.

Ταιριάζει η φράση «γ… τα συστήματα σας» (σ.σ. εννοούμε τα μηχανήματα αντιστοίχισης του εισιτηρίου με την κάρτα οπαδού). 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE