Η Ευρυδίκη όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Μαγειρεύει με φανέλα του μίκυ μάους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ευρυδίκη όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Μαγειρεύει με φανέλα του μίκυ μάους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κύπρια τραγουδίστρια με μια αποσκευή στην πλάτη κάνει το μεγάλο βήμα, δείχνοντάς μας την άλλη της όψη.

Η Ευρυδίκη θα παρουσιάζει από την συχνότητα του ΡΙΚ, την εκπομπή «Χωρίς αποσκευές» που κάνει πρεμιέρα στο κρατικό κανάλι την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου.

Η Κύπρια τραγουδίστρια με ένα ταξιδιωτικό σακίδιο στην πλάτη και πολλή όρεξη βρέθηκε στην Ορμήδεια, όπου τραγούδησε, χόρεψε, μαγείρεψε και ήπιε και τις ζιβανίες της. 

Με ένα ταξιδιωτικό σακίδιο στον ώμο και μια φανέλα του μίκυ μάους η Ευρυδίκη κάνει την διαφορά και τηλεοπτικά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE