ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Η νεκροτομή κατέδειξε πώς επήλθε ο θάνατος της 56χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Η νεκροτομή κατέδειξε πώς επήλθε ο θάνατος της 56χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φως στην αιτία θανάτου της 56χρονης Γιαννούλας Χατζηγιάννη έριξε η νενομισμένη νεκροτομή που ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (13/11).

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου κατέληξε ότι ο θάνατος προήλθε από αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξης καρδίας.

Εδώ να σημειωθεί ότι όπως ακούστηκε και στη δικαστική διαδικασία για έκδοση διατάγματος 8ήμερης προσωποκράτησης του 40χρονου υπόπτου, η άτυχη γυναίκα είχε πολλαπλές μαχαιριές στο πάνω μέρος του σώματος, με περιτομή στον λαιμό και τομή στην τραχεία και στην καρωτίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE