Τα «πήρε στο κρανίο» ο Μήτρογλου και ετοιμάζει μηνύσεις! – Η στάση της Μαρσέιγ

Τα «πήρε στο κρανίο» ο Μήτρογλου και ετοιμάζει μηνύσεις! – Η στάση της Μαρσέιγ

Με αφορμή μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κώστα Μήτρογλου στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με τη Ντιζόν ο δημοσιογράφος του RMC, Ντανιέλ Ριολό, ξέφυγε και προέβη σε ανάρτηση για τον Έλληνα φορ, η οποία ανάφερε μεταξύ άλλων πως «Είναι γίδι και δεν ξέρω αν έχει καν το επίπεδο να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ».

Οι χαρακτηρισμοί του Γάλλου δημοσιογράφου έμειναν αναπάντητοι από τον Μήτρογλου, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, ωστόσο, πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως η Μαρσέιγ και οι εκπρόσωποι του παίκτη ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά του Ριολό!

Όπως επισημαίνουν τα γαλλικά ΜΜΕ, τόσο η Μαρσέιγ όσο και το περιβάλλον του παίκτη είναι ενοχλημένοι από τους χαρακτηρισμούς, που ξεφεύγουν από τα όρια της κριτικής και προσβάλλουν τον Έλληνα άσο.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE