ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Έφυγαν» τα λάστιχα σχολικού εν κινήσει – Ανάστατα τα παιδιά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Έφυγαν» τα λάστιχα σχολικού εν κινήσει – Ανάστατα τα παιδιά

Μια όχι και τόσο ευχάριστη περιπέτεια, έμελλε να ζήσουν παιδιά δημοτικού σχολείου της επαρχίας Λευκωσίας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» το όλο περιστατικό έλαβε χώρα κατά την εκπαιδευτική εκδρομή Δημοτικού Σχολείου τη Δευτέρα 12/11, όπου παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα ελαστικά του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να αποκολληθούν από τον άξονα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, οι δάσκαλοι έδρασαν άμεσα και ψύχραιμα, κατεβάζοντας τα παιδιά με ασφάλεια από το σχολικό λεωφορείο, καθησυχάζοντας τα.

Για την επιστροφή των μαθητών και εκπαιδευτικών χρειάστηκε να μεταβεί στο σημείο δεύτερο λεωφορείο, με τους γονείς να ενημερώνονται για την καθυστέρηση και το συμβάν.

Το όλο περιστατικό επιβεβαίωσε στον «Φιλελεύθερο» ο διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Χρίστος Χατζηαθανασίου.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως πριν από κάθε σχολική εκδρομή, οι εκπαιδευτικοί ελέγχουν τα έγγραφα των λεωφορείων για τους μηχανικούς ελέγχους και τις άδειες κυκλοφορίας τους.

Παράλληλα όλα τα αρμόδια τμήματα που υπάγονται στο υπουργείο Μεταφορών ενημερώθηκαν για το περιστατικό και εξετάσουν το συμβάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE