Ιδανική ΛΥΣΗ ο Πάμπος… Τον ΠΕΘΥΜΗΣΑΜΕ κιόλας…

Ιδανική ΛΥΣΗ ο Πάμπος… Τον ΠΕΘΥΜΗΣΑΜΕ κιόλας…

Και καλά άντεξε ο Άντρε Πάους, λένε μερικοί, κάτω στο Παραλίμνι. Αν θυμάστε, ήταν κάποιοι που δεν ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Ολλανδό τεχνικό, μετά τη λήξη της περασμένης σεζόν. 

O 53χρονος γνωρίζει ότι πάντοτε οι προπονητές, πρέπει να έχουν έτοιμη τη βαλίτσα, επειδή είναι αβέβαιο το μέλλον τους. 

Γράφτηκαν διάφορα ονόματα υποψήφιων να διαδεχθούν τον Πάους, περισσότερο παίζει η περίπτωση του Πάμπου Χριστοδούλου. 

Εμείς βλέπουμε ως ιδανική λύση τον 51χρονο τεχνικό. Μπορεί να «χαλάστηκε» το όνομα του μετά τη συνεργασία με την Ομόνοια, αλλά θεωρούμε ο «Παμπουρίνιο» μπορεί να βγάλει τους βυσσινί από τα αγωνιστικά αδιέξοδα. 

Θα είναι πολύ ορεξάτος για δουλειά, αφού τον τελευταίο χρόνο (είχε διακοπεί η συνεργασία του με την Ομόνοια στις 5/12/2017), είχε την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του. 

Εδώ που τα λέμε, πεθυμήσαμε Πάμπο, να τον δούμε ξανά στο προσκήνιο της επικαιρότητας. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.