Video: Αυτά είναι τα τρία πιθανά σενάρια για την ΑΤΑ - Οι εναλλακτικές της Κυβέρνησης
Τρία είναι τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι για την οριστική κατάληξη του ζητήματος της ΑΤΑ.

Η Υπηρεσία Υδατοπρομήθειας του Δήμου Λακατάμιας θα προχωρήσει σε διακοπή νερού, από την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 γύρω στις 10:00 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στις 6:00 π.μ., λόγω προγραμματισμένων εργασιών του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων για σύνδεση του νέου Εφεδρικού Αντλιοστασίου Τερσεφάνου με τον αγωγό Τερσεφάνου –Λευκωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρ’ όλο που θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο, σε περίπτωση απρόβλεπτου συμβάντος, ο χρόνος αποκατάστασης ενδέχεται να αυξηθεί.
Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι καταναλωτές όπως κάνουν κάθε δυνατή οικονομία στη χρήση του νερού.
Ο Δήμος Λακατάμιας απολογείται για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία πιθανόν να προκληθεί στους καταναλωτές λόγω της αναφερόμενης διακοπής, καταλήγει η ανακοίνωση.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




