Κυπριακός εμφύλιος στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη – VIDEO

Κυπριακός εμφύλιος στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη – VIDEO

Γνήσιος καλλιτέχνης ο Κύπριος παίκτης, ο οποίος μίλησε για το νόημα του τραγουδιού που ερμήνευσε, όπου μια γυναίκα που γεννούσε της ανακοίνωσαν ότι είχε μόλις 5 λεπτά πριν πεθάνει.

«Θέμη μου θα με συγχωρέσεις αν κρατήσω την Άννα για την επόμενη φάση;» είπε ο Πάνος Μουζουράκης στον Θέμη Αγγελίδη για την επιλογή του να συνεχίσει με την Άννα Μιχαηλίδου.

Τότε ο Θέμης Αγγελίδης απάντησε ότι δεν τον πειράζει μιας και απόλαυσε το τραγούδι, που γι αυτόν είναι το συναίσθημα.

Η Άννα Μιχαηλίδου και ο Θέμης Αγγελίδης ανέπτυξαν μιαν εξαιρετική σχέση, κάτι που έκανε ακόμα δυσκολότερη την μονομαχία τους.

Δυστυχώς τον Θέμη Αγγελίδη δεν τον έκλεψε κανένας από τους κριτές.

Δείτε την ερμηνεία τους στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE