ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Και Λευκωσιάτης στους συλληφθέντες -Κάποιοι είχαν προβάλει άλλοθι

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Και Λευκωσιάτης στους συλληφθέντες -Κάποιοι είχαν προβάλει άλλοθι

Και 35χρονος από τη Λευκωσία είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για την δολοφονία του Μπόρις Γκάρι Χριστοδούλου που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (1/11).

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ και σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι συλλήψεις έγιναν στη βάση μαρτυρίας που προέκυψε εναντίον τους σε σχέση με την υπόθεση.

Πρόκειται για έναν 35χρονο από τη Λευκωσία, καθώς και τρία άτομα ηλικίας 27, 36 και 44 ετών από την ελεύθερη Αμμόχωστο.

Πάντως, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κάποιοι εκ των συλληφθέντων είχαν κληθεί για κατάθεση κατά τα αμέσως επόμενα 24ωρα μετά τον φόνο του 33χρονου Χριστοδούλου και είχαν προβάλει άλλοθι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE