ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Και Λευκωσιάτης στους συλληφθέντες -Κάποιοι είχαν προβάλει άλλοθι

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Και Λευκωσιάτης στους συλληφθέντες -Κάποιοι είχαν προβάλει άλλοθι

Και 35χρονος από τη Λευκωσία είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για την δολοφονία του Μπόρις Γκάρι Χριστοδούλου που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (1/11).

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ και σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι συλλήψεις έγιναν στη βάση μαρτυρίας που προέκυψε εναντίον τους σε σχέση με την υπόθεση.

Πρόκειται για έναν 35χρονο από τη Λευκωσία, καθώς και τρία άτομα ηλικίας 27, 36 και 44 ετών από την ελεύθερη Αμμόχωστο.

Πάντως, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κάποιοι εκ των συλληφθέντων είχαν κληθεί για κατάθεση κατά τα αμέσως επόμενα 24ωρα μετά τον φόνο του 33χρονου Χριστοδούλου και είχαν προβάλει άλλοθι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE