Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Μιλώντας για την αντιπαράθεση που υπάρχει μεταξύ Κομισιόν και της ιταλικής κυβέρνησης για το προσχέδιο προϋπολογισμού 2019, ο Γερμανός πολιτικός ανέφερε –μεταξύ άλλων- ότι «και στην Ελλάδα –εάν θυμάστε- είχαμε μια κυβέρνηση που εμφανίστηκε αρχικά με μια λαϊκίστικη ατζέντα απέναντι στις Βρυξέλλες και γενικότερα απέναντι στην Ευρώπη. Όμως, ακόμη και ένας αριστερός πολιτικός, όπως ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναγκάστηκε στο τέλος να παραδεχθεί την πραγματικότητα. Εύχομαι να μιλήσουν και άλλοι. Θα ήθελα, για παράδειγμα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ο Ισπανός, ο Πορτογάλος, που θα είναι οι επόμενοι που θα πληγούν εάν επεκταθεί η κρίση, να τα πουν έξω από τα δόντια με τους Ιταλούς φίλους».
Και ο Μάνφρεντ Βέμπερ κατέληξε λέγοντας «δεν πρόκειται για μια σύγκρουση μεταξύ Βρυξελλών ή της Ευρώπης με την Ιταλία, αλλά για ένα ζήτημα που αφορά το σύνολο της ΕΕ».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις