Με Ζαχαρίου η προπόνηση της Εθνικής Κύπρου – Φουλάρει για Βουλγαρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Με Ζαχαρίου η προπόνηση της Εθνικής Κύπρου – Φουλάρει για Βουλγαρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα της Παρασκευής με τη Βουλγαρία.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Μπεν Σιμον.

Πρώτη προπόνηση σήμερα με την Εθνική για τον Παναγιώτη Ζαχαρίου, ο οποίος κλήθηκε στη θέση του τραυματία Παπουλή.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με προπόνηση στο ΓΣΠ στις 17:30. Στις 17:00 ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν μαζί με έναν ποδοσφαιριστή θα μιλήσουν σε Συνέντευξη Τύπου.

Στόχος της Εθνικής μας στον αγώνα με τη Βουλγαρία είναι η νίκη, η οποία θα της επιτρέψει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία του ομίλου, στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τη Βουλγαρία.

Η Βουλγαρία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με εννέα βαθμούς μαζί με τη Νορβηγία. Η Κύπρος είναι 3η με τέσσερις βαθμούς και η Σλοβενία τελευταία με έναν.

Την Παρασκευή, εκτός από τον αγώνα της Κύπρου με τη Βουλγαρία, η Σλοβενία θα υποδεχθεί τη Νορβηγία.

Τη Δευτέρα, θα γίνουν οι αγώνες Κύπρος – Νορβηγία και Βουλγαρία – Σλοβενία.

Δείτε πλάνα από τη σημερινή (14/11) προπόνηση:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.