ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήξεραν που πήγαιναν! Έκλεψαν G3 και σφαίρες από οικία – Ήταν σε διαφορετικά σημεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήξεραν που πήγαιναν! Έκλεψαν G3 και σφαίρες από οικία – Ήταν σε διαφορετικά σημεία

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής εξετάζει η Αστυνομία σε διαμέρισμα γυμναστή, στα κάτω Πολεμίδια Λεμεσού.

Γύρω στις 7:30 το απόγευμα της Τετάρτης (14/11), άγνωστος ή άγνωστοι, διέρρηξαν διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και εισήλθαν στο διπλανό από το μπαλκόνι, η πόρτα του οποίου ήταν ανοικτή.

Ο δράστης ή οι δράστες, άρπαξαν από το διαμέρισμα ένα G3, 200 σφαίρες, 1.400 ευρώ σε μετρητά, διάφορα ρολόγια, ενώ εγκατέλειψε/αν την σκηνή με το όχημα του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

Ο γυμναστής, ήταν έφεδρος.

Σημειώνεται ότι, το G3 και το κλείστρο, ήταν διαφορετικά σημεία του σπιτιού, ωστόσο ο/οι δράστης/ες τα εντόπισαν και τα πήραν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE