ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήξεραν που πήγαιναν! Έκλεψαν G3 και σφαίρες από οικία – Ήταν σε διαφορετικά σημεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήξεραν που πήγαιναν! Έκλεψαν G3 και σφαίρες από οικία – Ήταν σε διαφορετικά σημεία

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής εξετάζει η Αστυνομία σε διαμέρισμα γυμναστή, στα κάτω Πολεμίδια Λεμεσού.

Γύρω στις 7:30 το απόγευμα της Τετάρτης (14/11), άγνωστος ή άγνωστοι, διέρρηξαν διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και εισήλθαν στο διπλανό από το μπαλκόνι, η πόρτα του οποίου ήταν ανοικτή.

Ο δράστης ή οι δράστες, άρπαξαν από το διαμέρισμα ένα G3, 200 σφαίρες, 1.400 ευρώ σε μετρητά, διάφορα ρολόγια, ενώ εγκατέλειψε/αν την σκηνή με το όχημα του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

Ο γυμναστής, ήταν έφεδρος.

Σημειώνεται ότι, το G3 και το κλείστρο, ήταν διαφορετικά σημεία του σπιτιού, ωστόσο ο/οι δράστης/ες τα εντόπισαν και τα πήραν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE