Σημαντική ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ για την πορεία των Πορτοκαλί!

Σημαντική ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ για την πορεία των Πορτοκαλί!

Μερικές εκατοντάδες οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, ξεκίνησαν χτες από το οίκημα της ΠΑΣΥΔΙ και κατέληξαν έξω απο το κτίριο της Βουλής (EΔΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)

Εκφράζοντας την αντίθεση τους, για το νόμο της κάρτας οπαδούς. 

Μια σημαντική λεπτομέρεια, είναι ότι στην πορεία έλαβε μέρος επίσημα, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ. Ήταν παρών ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης και ο υπεύθυνος τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος, όπως και μερικοί παίχτες. 

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων, συμμετέχει ενεργά στον αγώνα ενάντια στην κάρτα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE