Γιάννης Λαγός: 'Στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί'

 Γιάννης Λαγός: 'Στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί'

Σε νέα πρόκληση, τη δεύτερη σε δύο μέρες, προέβη βουλευτής της Χρυσής Αυγής μέσα στην αίθουσα της ελληνικής βουλής.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός ισχυρίστηκε ότι στην εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν υπήρξαν νεκροί, ισχυρισμός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών από τα υπόλοιπα κόμματα.

«Δεν μπορεί στην αίθουσα του Κοινοβουλίου να ακούγονται τέτοιες ιστορικές ανακρίβειες από οπαδούς της δικτατορίας», ήταν η αντίδραση του Χρήστου Μαντά, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά της η Εύη Χριστοφιλοπούλου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του Λαγού αισχρούς και συμπλήρωσε: «Τους νόμους για τους δολοφόνους και εγκληματίες πρέπει να τους ξαναδούμε γιατί αυτά που ακούστηκαν στο ναό της Δημοκρατίας είναι απαράδεκτα και ανεπίτρεπτα…».

Ο Γιάννης Λαγός επιχείρησε να ξαναπάρει το λόγο, αλλά ο προεδρεύων Γιάννης Λαμπρούλης από το ΚΚΕ του έκλεισε το μικρόφωνο κατηγορώντας τον για παραχάραξη της ιστορίας. «Παραχαράσσετε την ιστορία… Τι να μας πείτε; Ότι είστε νοσταλγοί της χούντας, όπως ακούστηκε; Ύμνοι στη χούντα και το φασισμό δεν δεχόμαστε…», είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE