Τον ΧΑΝΕΙ τον Γενάρη τον Τάμαρι ο ΑΠΟΕΛ… Που θα ΠΑΕΙ…

Τον ΧΑΝΕΙ τον Γενάρη τον Τάμαρι ο ΑΠΟΕΛ… Που θα ΠΑΕΙ…

O Moύσα Αλ Ταμάρι, σήμερα θα πάρει την πτήση για Κύπρο, όπως έγραψαν τα Μέσα της Ιορδανίας.

Ο διεθνής άσος του ΑΠΟΕΛ, επειδή αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού (βασικά είναι καταπόνηση από τα πολλά παιχνίδια), δεν θα αγωνιστεί στα φιλικά των προσεχών ημερών με Ινδία και Σαουδική Αραβία. 

Όμως οι πρωταθλητές θα χάσουν τον βιρτουόζο άσο τον Ιανουάριο, όταν η Εθνική Ιορδανίας στα αγωνιστεί στο Asian Cup. 

Η Ιορδανία συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης και θα δώσει τρεις αγώνες.

Το πρόγραμμα:

6/1 Ιορδανία – Αυστραλία

10/1 Ιορδανία – Συρία

15/1 Ιορδανία – Παλαιστίνη

Ο Τάμαρι θα χάσει τρία παιχνίδια τον Ιανουάριο, με Δόξα (5/1), με Ανόρθωση (12/1) και την ΑΕΛ (19/1). Επίσης θα χάσει παιχνίδια κυπέλλου για τη φάση των «16». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.