Βουλή Λόρδων για Κύπρο: Ειδική επιτροπή για εγκλωβισμένους αγοραστές

Βουλή Λόρδων για Κύπρο: Ειδική επιτροπή για εγκλωβισμένους αγοραστές

Ειδική επιτροπή στη Βουλή των Λόρδων για εγκλωβισμένους αγοραστές στην Κύπρο.

Η Βουλή των Λόρδων έχει ορίσει ειδική επιτροπή υπό τον Λόρδο Gary Kass, η οποία μελετά τη λήψη τη λήψη μέτρων για τις χιλιάδες εγκλωβισμένους Άγγλους αγοραστές ακινήτων στην Κύπρο είπε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, ο Πρόεδρος του νομοθετικού σώματος Δημήτρης Συλλούρης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, διευκρίνισε ότι ενημερώθηκε σχετικά κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η σχετική αναφορά του κ. Συλλούρη έγινε μετά την ενημέρωση του σώματος ότι η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών, για την ενδελεχέστερη συζήτηση της πρότασης νόμου για την μεταβίβαση ακινήτων που άπτεται των εγκλωβισμένων αγοραστών συνέστησε υποεπιτροπή με τους Βουλευτές Γιώργο Γεωργίου, Άριστο Δαμιανού, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και Κωστή Ευσταθίου.

«Δεν είμαστε μόνοι και πρέπει να επιταχύνουμε», τόνισε ο κ. Συλλούρης αφού ενημέρωσε την Ολομέλεια για την Επιτροπή στη Βουλή των Λόρδων.

Ο Πρόεδρος της Βουλής τοποθετήθηκε και επί των εξελίξεων στη Βρετανία επαναλαμβάνοντας τη θέση του υπέρ μιας αλλαγής πλεύσης (U Turn).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE