ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό κράτηση 40χρονος για απάτη και απόσπασή χρημάτων- Ανοίγει φάκελος του 2015

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό κράτηση 40χρονος για απάτη και απόσπασή χρημάτων- Ανοίγει φάκελος του 2015

Στους φακέλους του 2015 ανατρέχουν οι ερευνητές του Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά τη σύλληψη 40χρονου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόσωπο ηλικίας 40 χρόνων το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, οδηγήθηκε την Παρασκευή (16/11) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Όπως μας λέχθηκε από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, πρόκειται για υπόθεση του 2015.

Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.