Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων - Κλειστές λωρίδες

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων - Κλειστές λωρίδες

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά την έξοδο της Μονής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν σοβαρά τραυματίες από την καραμπόλα.

Λόγω όμως του ατυχήματος έχει προκληθεί τροχαία κίνηση στο σημείο με την αστυνομία να προσπαθεί να κατευθύνει την κίνηση.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό:

Λόγω καράμπολας έξι οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λ/σίας - Λ/σού, μετά την έξοδο Μονής, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Προτρέπονται οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Λ/σό να βγαίνουν απο την έξοδο Μονής. Αστυνομικοί στο σημείο για διευκόλυνση της Τροχαίας.

*Κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, έθεσε εκ νέου ως προϋπόθεση για την έναρξη διαπραγματεύσεων την αποδοχή της «κυριαρχίας» της τουρκοκυπριακής πλευράς, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία για λύση ομοσπονδίας «κενό περιεχομένου λόγο που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν».

BEST OF TOTHEMAONLINE