Ο Παναγή ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ από που παίρνει δύναμη – Τι απάντησε εάν ήταν η καλύτερη του εμφάνιση

Ο Παναγή ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ από που παίρνει δύναμη – Τι απάντησε εάν ήταν η καλύτερη του εμφάνιση

Μετά το 1-1 με την Εθνική Βουλγαρίας, ο τερματοφύλακας της Εθνικής Κύπρου, Κωνσταντίνος Παναγή, μιλώντας στο ΡΙΚ2 υπογράμμισε:

«Δεν θυμάμαι αν είναι η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας μου. Βλέπω την σημερινή εμφάνιση της ομάδας. Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα σήμερα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, είχε και η Βουλγαρία μέχρι το τέλος. Δώσαμε όλες τις δυνάμεις μας. Όλη μου την δύναμη την παίρνω από τους συμπαίκτες μας, να ακολουθεί το πλάνο όλο το 90λεπτο και έτσι η ψυχολογία μου είναι πολύ καλή και θέλω να παλεύω και εγώ. Έχουμε το παιχνίδι με τη Νορβηγία και έχουμε στόχο τη νίκη. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και θα τα δώσουμε όλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.