ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για Κωνσταντίνο Παναγή

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για Κωνσταντίνο Παναγή

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή, έκανε ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εμφάνιση στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο τη Βουλγαρία και έσωσε μόνος του ουσιαστικά τον ένα βαθμό, πραγματοποιώντας αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.

Ο 24χρονος Κύπριος πορτιέρο, έδειξε να έχει αφήσει πίσω του το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πέρσι τον Οκτώβριο, που τον κράτησε για έναν ολόκληρο χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης και αυτή η εμφάνιση που έκανε, θα τον βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας, για να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά, για να πείσει τον προπονητή της Ομόνοιας να του εμπιστευτεί φανέλα βασικού στη θέση του Μεχίας.

Ναι, ο Παναγή δεν είναι ο τέλειος πορτιέρο και έχει κι αυτός τις αδυναμίες του, κυρίως στις εξόδους και με την μπάλα στα πόδια, αλλά έχει το πάθος, την όρεξη και το πείσμα να δουλέψει για να βελτιωθεί και όσο αγωνίζεται θα αρχίσει σταδιάκα να διορθώνει τα λάθη του και να αποκτά αυτοπεποίθηση.

Στήριξη χρειάζεται η οποία είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για να μη χαθεί ακόμη ένας ταλαντούχος Κύπριος πορτιέρο, καθώς και υπομονή από τον ίδιο και το μέλλον του ανήκει…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top