ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ 49χρονος- Βρέθηκε το πρόσωπο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο- Η κατάσταση της υγείας του

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ 49χρονος- Βρέθηκε το πρόσωπο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο- Η κατάσταση της υγείας του

Κρανιοεγκεφαλική κάκωση, επισκληρίδιο αιμάτωμα, κατάγματα στις πλευρές και στη σπονδυλική στήλη, είναι τα σοβαρότερα τραύματα που φέρει 49χρονος Ιρανός ο οποίος νοσηλεύεται από την Παρασκευή 16/11 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την Αστυνομία Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις για διευκρίνηση των συνθηκών τραυματισμού του.

Ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από πρόσωπο που εγκατέλειψε αμέσως μετά τον χώρο, ενώ λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Ο τραυματίας, που τελεί υπό σύγχυση και έχει διαταραγμένη ομιλία, φαίνεται ότι εργαζόταν παράνομα σε οικοδομή όταν κτύπησε. 'Επειτα από έρευνες εντοπίστηκε το πρόσωπο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Πρόκειται για Σύρο που ισχυρίζεται ότι παρέλαβε τον 49χρονο από κάποιο σημείο στη Λεμεσό.
 
Το απόγευμα του Σαββάτου 17/11 ο τραυματίας εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε πως φέρει, μεταξύ άλλων, κρανιοεγκεφαλική κάκωση, επισκληρίδιο αιμάτωμα, κατάγματα στις πλευρές και στη σπονδυλική στήλη.
 
Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE