Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας μετά την ολοκλήρωση της πορείας για το Πολυτεχνείο- Φωτιές, δακρυγόνα και μολότοφ

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας μετά την ολοκλήρωση της πορείας για το Πολυτεχνείο- Φωτιές, δακρυγόνα και μολότοφ

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 17/11 στο κέντρο της Αθήνας, μετά την ολοκλήρωση της μαζικής πορείας για την 45η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.


Τα επεισόδια εστιάστηκαν στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο και την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, με αγνώστους να ανάβουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και να πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των διμοιριών των ΜΑΤ που αναπτύχθηκαν στην περιοχή.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψεις δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, καθώς και με εκτόξευση νερού από το ειδικό όχημα της Αστυνομίας που βρισκόταν μπροστά από την κεντρική είσοδο του Πολυτεχνείου.

Νωρίτερα, επικράτησε ένταση και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος του κτιρίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), όπου έγινε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και κροτίδων από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE