Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟ – Πανέτοιμος για μία ακόμη νίκη επί του Ολυμπιακού!

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟ – Πανέτοιμος για μία ακόμη νίκη επί του Ολυμπιακού!

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και έτσι θα είναι πλήρης στο ντέρμπι.

Ανασύνταξη και επιστροφή στην ελληνική… πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ!

Λίγες ώρες μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από την Αναντολού Εφές, οι «πράσινοι» πήγαν στο ΟΑΚΑ, ώστε να προετοιμαστούν ενόψει του ντέρμπι της Α1 με τον Ολυμπιακό.

Στην τελευταία προπόνηση δεν σημειώθηκαν απρόοπτα και έτσι ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο έρχεται οκτώ ημέρες μετά από αυτό στην Ευρωλίγκα, το οποίο είχε συνδυαστεί με νίκη του «τριφυλλιού».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα θετικό αποτέλεσμα από την άτυπη διερυμένη συνάντηση του Ιουλίου, δήλωσε το Σάββατο η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, προσθέτοντας ότι θα επισκεφθεί ξανά την Κύπρο πριν την επόμενη συνάντηση που θα συγκληθεί από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.