Eγκεφαλικό ο Α΄ βοηθός διαιτητή του Ελλάδα-Εσθονία – Τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ

Eγκεφαλικό ο Α΄ βοηθός διαιτητή του Ελλάδα-Εσθονία – Τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ

Ο βοηθός διαιτητής Σεργκέι Μπέκερ που είχε οριστεί για το ματς της Ελλάδας με την Εσθονία υπέστη σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Χρήστος Ακρίβος θα τον αντικαταστήσει και θα αναλάβει χρέη 4ου διαιτητή.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο βοηθός διαιτητή Σεργκέι Μπέκερ ο οποίος είχε οριστεί από την UEFA για το αποψινό ματς (18/11) της Εθνικής μας με την Εσθονία στο ΟΑΚΑ.

Ο Ουκρανός διαιτητής σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπέστη εγκεφαλικό, καταρρέοντας τη στιγμή που έβγαινε από το ξενοδοχείο του.

Γι΄ αυτό το λόγο επιστρατεύτηκε ο Χρήστος Ακρίβος ο οποίος θα εκτελεί χρέη 4ου διαιτητή, με τον Σεμέν Σλόντσακ (σ.σ. που είχε οριστεί αρχικά ως 4ος) να αναλαμβάνει ως Β΄ βοηθός ενώ Α΄ βοηθός θα είναι ο Όλεγκ Πλούτσνικ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE