Στη Γενική Συνέλευση της Interpol o Αρχηγός Αστυνομίας

Στη Γενική Συνέλευση της Interpol o Αρχηγός Αστυνομίας

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, βρίσκεται ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, για να συμμετάσχει στην 87η Γενική Συνέλευση της Interpol, που πραγματοποιείται στο Dubai. 

Στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, περιλαμβάνονται η αξιολόγηση και ο προγραμματισμός των στόχων της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας μέσω της Interpol και η υιοθέτηση σχετικών ψηφισμάτων.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, θα συζητηθούν κορυφαία ζητήματα διεθνούς ασφάλειας που απασχολούν σήμερα την Interpol, όπως η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και οι νέες αναδυόμενες μορφές διασυνοριακού εγκλήματος.

Παράλληλα, οι Αρχηγοί Αστυνομίας και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι συμμετέχουν σε συνεδριάσεις κατά τις οποίες αναπτύσσονται νέες και καινοτόμες μέθοδοι αστυνομικής συνεργασίας για την καταπολέμηση του διεθνούς εγκλήματος. Θα γίνουν εξειδικευμένες παρουσιάσεις, μεταξύ άλλων, σε θέματα που αφορούν την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, την ανάλυση και ανταλλαγή πληροφοριών και την χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ο Αρχηγός Αστυνομίας θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει διμερείς επαφές με στόχο την περαιτέρω προώθηση της αστυνομικής συνεργασίας και διπλωματίας.

Η Γενική Συνέλευση θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE