ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έγινε η ΕΚΠΛΗΞΗ στο παιχνίδι της Ομόνοιας με την Barcelona FA! (Όλα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έγινε η ΕΚΠΛΗΞΗ στο παιχνίδι της Ομόνοιας με την Barcelona FA! (Όλα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Ομόνοια ενημερώνει για το τελικό αποτέλεσμα και τους σκόρερ του σημερινού (18/11) παιχνιδιού της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

»Την μεγάλη έκπληξη της 7ης αγωνιστικής έκανε πριν από λίγο η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθώς εξήλθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και περσινή πρωταθλήτρια, Barcelona FA.

Οι «πράσινες» έπαιξαν με πάθος και θέληση απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού και παρά το γεγονός πως θεωρούνταν αουτσάιντερ, κατάφεραν να αποσπάσουν ένα βαθμό.

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν η Μικαέλλα Κλεοβούλου και η Ευδοκία Ευθυβούλου.

Το σημερινό αποτέλεσα ανέβασε την βαθμολογική συγκομιδή του «τριφυλλιού» στους οκτώ βαθμούς ενώ διατήρησε την ομάδα μας 6η θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στον Απόλλων Λυμπιών, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Κοινοτικό Στάδιο Ψευδά».

Και η ενημέρωση από την ΚΟΠ

Με τις αναμετρήσεις της έβδομης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Γυναικών.

Πρώτες απώλειες για τη Barcelona FA που αναδείχτηκε ισόπαλη (2-2) εκτός έδρας με την Ομόνοια Λευκωσίας. Η Ευδοκία Ευθυβούλου το γκολ της ισοφάρισης για την Ομόνοια στο 85ο λεπτό.

Στους 19 βαθμούς η Barcelona και ακολουθούν Apollon Ladies και ΕΝΠ / ΑΕ Αμμοχώστου με 18 βαθμούς και στους 15 βαθμούς η Λευκοθέα Λατσιών.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Λευκοθέα Λατσιών – Απόλλων Λυμπιών…4-0
Πάφια – Apollon Ladies…0-11
Ομόνοια – Barcelona FA Pyrgos Limassol…2-2
Χρυσομηλιά – ΕΝΠ / ΑΕ Αμμοχώστου…0-4

Δεν έγινε ο αγώνας ΘΟΪ Λακατάμιας – Champions Ύψωνα γιατί η φιλοξενούμενη ομάδα δεν παρουσίασε τις ταυτότητες των ποδοσφαιριστριών της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top