ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον 32χρονο Κωνσταντίνο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον 32χρονο Κωνσταντίνο

Πρόκειται για τον 32χρονο Κωνσταντίνο Ίκτεχ ο οποίος αναζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία και κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2018, στην Λεμεσό.

Όπως πληροφορούμαστε ,πολίτης ο οποίος είχε διαβάσει για την έκκληση της Αστυνομίας ώστε να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του επικοινώνησε με τις Διωκτικές Αρχές με μέλη της Αστυνομίας να του περνούν χειροπέδες το πρωί της Κυριακής 18/11.

Για άλλη μια φορά η συνεργασία πολιτών και Αστυνομίας αποδίδεται αποτελεσματική γεγονός που καταδεικνύει πως η ευαισθητοποίηση του κοινού συμβάλλει στην πάταξη της παραβατικότητας και τους εγκλήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE