Η Ομόνοια Αραδίππου συνεχίζει χωρίς απώλειες (αποτελέσματα)

Η Ομόνοια Αραδίππου συνεχίζει χωρίς απώλειες (αποτελέσματα)

Με τις αναμετρήσεις της ένατης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή το πρόγραμμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U15.

Η Ομόνοια Αραδίππου πέτυχε την όγδοη σερί νίκη (4-1 την Αλκή) και οδηγεί χωρίς απώλειες την κούρσα, πρώτες απώλειες για το Φρέναρος που μετά το 1-1 με την Αγία Νάπα έμεινε στους 22 βαθμούς.

Τα τέρματα της Ομόνοιας πέτυχαν οι Ιωάννου (38′, 49′), Ιβάνοφ (39′) και Αλαμπρίτης (79′, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης στο 70′ το γκολ της Αλκής.

Στους 20 βαθμούς βρίσκονται Χαλκάνορας και Ερμής Αραδίππου που συνεχίζουν επίσης την πορεία τους χωρίς ήττα.

Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν δεκαπέντε ομάδες και η ΠΑΕΕΚ είχε το ρεπό της.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Εθνικός Λατσιών – Απόλλωνας (Κλιμάκιο Πάφου)…1-9
ΑΕΖ – Άτλας Αγλαντζιάς…1-0
Ορφέας – Εθνικός Άχνας…0-0
Χαλκάνορας – Δόξα Κατωκοπιάς…2-1
ΘΟΪ Λακατάμιας – Ερμής Αραδίππου…1-3
Αλκή Ορόκλινης – Ομόνοια Αραδίππου…1-4
Αγία Νάπα – Φρέναρος…1-1

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE