Βρήκε την «Αχίλλειο(εας) πτέρνα» της

Βρήκε την «Αχίλλειο(εας) πτέρνα» της

Tην πρώτη του νίκη που ήταν και δραματική πέτυχε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 ο Αχιλλέας Καϊμακλίου. Σε αγώνα που ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών οι «κυανόλευκες» της Ελένης Σωτηρίου και του Νίκου Ιωάννου κέρδισαν την Ε.Ν.Α.ΑΘ. με 3-1 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Παλλουριώτισσας.

Η νίκη του Αχιλλέα ήλθε με ανατροπή αφού οι Λεμεσιανές κέρδισαν το πρώτο σετ 25-15 δημιουργώντας προϋποθέσεις νίκης. Στα δυο επόμενα σετ η ομάδα του Καϊμακλίου ήταν ανώτερη κερδίζοντας με 25-15 και 25-22 ανατρέποντας το σκορ σε 2-1. Στο τέταρτο σετ έγινε μάχη με τις δυο ομάδες να παλεύουν ίσον προς ίσον αλλά τελικά τον Αχιλλέα Κ. να κερδίζει στους έξτρα πόντους 30-28 εξασφαλίζοντας τη νίκη με 3-1 σετ. Με τη νίκη του ο Αχιλλέας Κ. ξεπέρασε την Ε.Ν.Α.ΑΘ και βρίσκεται πλέον στην 8η θέση με 03 βαθμούς. Η Ε.Ν.Α.ΑΘ. αντίθετα έμεινε στην 10η με 02 βαθμούς.

Η βαθμολογία (σε τέσσερεις αγώνες)
1. 1. Inviselign ΑΕ Καραβά 12
2. ΑΠΟΚ 12
3. Ανόρθωση Πετ. 07
4. Μαραθώνας Κ.Β. 06
5. Εθνικός Λ. 06
6. Ομόνοια (σε τρεις αγώνες) 05
7. Πανιδαλιακός(σε τρεις αγώνες) 03
8. Αχιλλέας Κ. 03
9. Άρης Πολ. (σε τρεις αγώνες) 02
10. Ε.Ν.Α.ΑΘ. 02
11. Ροτσίδης Μ. 02

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE