ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ με νέο πρόσωπο – Οι παίκτες που είναι στη διάθεση Μπεν Σιμόν

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ με νέο πρόσωπο – Οι παίκτες που είναι στη διάθεση Μπεν Σιμόν

Με νέο πρόσωπο τον Ιωάννη Χατζηβασίλη, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας πριν τον αγώνα με τη Νορβηγία.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και στη διάθεση του Μπεν Σιμόν είναι οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Ούρκο Πάρντο, Ανδρέας Χριστοδούλου, Ανδρέας Καρώ, Γιάννης Κούσουλος, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Βαλεντίνος Σιέλης, Νικόλας Ιωάννου, Γρηγόρης Κάστανος, Χρίστος Γουίλερ, Κωστάκης Αρτυματάς, Βασίλης Παπαφώτης, Χάμπος Κυριάκου, Ανδρέας Αβραάμ, Βίνσεντ Λαμπάν, Γιώργος Οικονομίδης, Γεράσιμος Φυλακτού, Γιώργος Εφραίμ, Ονησίφορος Ρουσιάς, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Ανδρέας Μακρής και Ιωάννης Χατζηβασίλης.

Ο αγώνας Κύπρου – Νορβηγίας θα γίνει τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 21:45, με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Μετά από απόφαση της ΚΟΠ , η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη για Κύπριο παίκτη και αυτός που δέχθηκε ΕΠΙΘΕΣΗ συμπαικτών του – Τι θα κάνουν οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE