Δόθηκε στην κυκλοφορία o αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού - Είχε κλείσει λόγω τροχαίου

Δόθηκε στην κυκλοφορία o αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού - Είχε κλείσει λόγω τροχαίου

Δόθηκε στην τροχαία κυκλοφορία λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ σήμερα, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, στην παρά την Αλάμπρα, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά μετά τις 5:30 το απόγευμα σήμερα Κυριακή 18 Νοεμβρίου, λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου.

Η τροχαία κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζεται κανονικά.

Προτρέπονται όσοι διακινούνται στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.