ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Νέο θύμα της ασφάλτου 21χρονος από το Δάλι - Έπιασε φωτιά το όχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Νέο θύμα της ασφάλτου 21χρονος από το Δάλι -  Έπιασε φωτιά το όχημα

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/11).

Νέο θύμα της ασφάλτου, ο 21χρονος Φειδίας Σαββίδη, από το Δάλι.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 23:20 το βράδυ, στην βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, από Ποταμία προς παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού. Ο 21χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, προσέκρουσε στο δεξί και αριστερό πεζοδρόμιο, σε περίφραξη υποστατικού και τελικά σε πάσσαλο της ΑΗΚ, τον οποίο ανέκοψε και ακινητοποιήθηκε στο σημείο.

Το όχημα αναφλέγηκε και παρευρισκόμενοι κατέσβησαν την φωτιά πριν επεκταθεί στον εσωτερικό χώρο.

Ο 21χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκε η βοήθεια της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό του.

Μεταφέρθηκε στην συνέχεια με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας,  όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE