Άργησε αλλά… ΒΡΗΚΕ ομάδα ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας!

Άργησε αλλά… ΒΡΗΚΕ ομάδα ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας!

Μετά από αρκετούς μήνες… αναζήτησης, ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Νικολάι Μιχαϊλοφ, βρήκε το νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό!

Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Λέφσκι Σόφιας μετά από αρκετές εβδομάδες… διαβουλεύσεων, υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντός της ημέρας αναμένεται να «σκάσει» και η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.