28χρονος ο πιο τρομακτικός καταζητούμενος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

28χρονος ο πιο τρομακτικός καταζητούμενος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 28χρονος παραβίασε τους όρους της εγγύησής του, ωστόσο οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας πιστεύουν πως τα τατουάζ που καλύπτουν το πρόσωπό του θα κάνουν τη σύλληψη του παιχνιδάκι.

Όσο κι αν αλλάξει την αμφίεσή του για να μην γίνει εύκολα αντιληπτός τα τατουάζ που καλύπτουν ολόκληρο το λαιμό του και το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του δεν θα είναι σύμμαχος του.

Ο 28χρονος δράστης παραβίασε τους όρους της εγγύησής του και κατάφερε να διαφύγει από τα χέρια της αστυνομίας.

Ένας τεράστιος... δαιμονισμένος κλόουν κοσμεί το λαιμό του και αρκετό μελάνι του πρόσωπό τους κι έτσι οι αστυνομία θεωρεί τη σύλληψή του εύκολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE