Άρχισαν από τώρα τα… σενάρια

Άρχισαν από τώρα τα… σενάρια

Μπορεί να απέχουμε σχεδόν 1,5 μήνα από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου (σσ. τον Ιανουάριο), όμως ξεκίνησαν ήδη από τώρα δειλά-δειλά οι αναφορές για τη μεταγραφική ενίσχυση της Ομόνοιας.

Βέβαια, τη δεδομένη στιγμή ο Αναστασίου προσπαθεί ακόμα να αξιολογήσει το ρόστερ του και το μυαλό του είναι στο πως θα συνεχίσει η ομάδα του την ανοδική της πορεία.

Είναι απόλυτα λογικό να ακουστούν ονόματα, αφού όλο και κάποιον παίκτη θα έχει στα υπόψη ο Ελλαδίτης τεχνικός, όμως όλα θα γίνουν στην ώρα τους, αφού θέλει ακόμα χρόνο για να αποφασίσει ποιους θα «κόψει» τον Γενάρη σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του, προκειμένου να τεθούν όλα τα μεταγραφικά ζητήματα στο τραπέζι.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE