Με πολλούς απόντες ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Ομόνοιας (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Με πολλούς απόντες ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Ομόνοιας (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Διαβάστε το δελτίο Τύπου της Ανόρθωσης για τη σημερινή (19/11) προπόνηση.

Αναλυτικά:

«Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα μας ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια (25/11, 17:00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Πλην του εγχειρισμένου Ιγκιεμπόρ και του τραυματία Κάτσαρ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Σημειώνεται πως εδώ και μερικές μέρες στις προπονήσεις συμμετέχει και ο νεαρός (μόλις 16 ετών) Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης.

Απουσιάζουν οι διεθνείς Ντούρις (Σλοβακία), Κατσαράβα (Γεωργία), Στρούνα (Σλοβενία), Οικονομίδης (Κύπρος), Δημητρίου, Αρτυματάς (Ελπίδων), Παναγιώτου, Ιωάννου (Νέων), οι οποίοι αναμένεται πως θα ενσωματωθούν σταδιακά στις προπονήσεις μέχρι και την Τετάρτη.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE