Καθαρές οι τοξικολογικές του Ζακ Κωστόπουλου που έχασε τη ζωή του σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια

Καθαρές οι τοξικολογικές του Ζακ Κωστόπουλου που έχασε τη ζωή του σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια

«Καθαρές» είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει τη Δευτέρα 19/11 ο ηλεκτρονικός Τύπος στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις δείχνουν αρνητικά αποτελέσματα και στις πέντε κατηγορίες ναρκωτικών ουσιών, ενώ είναι θετικές μόνο για την κατηγορία των οργανικών φαρμάκων με ουσία η οποία εντοπίζεται ακόμη και σε κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επιπλέον, στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου εντοπίστηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ.

Σημειώνεται ότι ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε στις 21 Σεπτεμβρίου κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες στο κέντρο της Αθήνας. Η υπόθεσή του συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς ο Κωστόπουλος, όπως αποδεικνύουν βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα, λιντσαρίστηκε από τουλάχιστον δύο άτομα, όταν, υπό άγνωστες συνθήκες, βρέθηκε εντός ενός κοσμηματοπωλείου στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας.

Για την υπόθεση έχουν ασκηθεί διώξεις κατά δύο ιδιοκτητών καταστημάτων στην περιοχή ενώ εκκρεμεί ΕΔΕ της αστυνομίας για τον ρόλο που διαδραμάτισαν στο περιστατικό οι αστυνομικοί που κλήθησαν στο περιστατικό. Ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν ακτιβιστής κοινωνικών δικαιωμάτων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE