Δεν άντεξε και… ΞΕΣΠΑΣΕ ο Κάστανος (δηλώσεις)

Δεν άντεξε και… ΞΕΣΠΑΣΕ ο Κάστανος (δηλώσεις)

Ο διεθνής Κύπριος μέσος, Γρηγόρης Κάστανος, μετά το 0-2 του ΓΣΠ Εθνική Κύπρος – Εθνική Νορβηγίας, μιλώντας στο ΡΙΚ2 δήλωσε:

«Χάσαμε δίκαια, ήταν καλύτεροι, εμείς μπήκαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ότι μας ζήτησε ο προπονητής προσπαθήσαμε να το εφαρμόσουμε αλλά είναι καλύτερη ομάδα. Τα παιδιά με Βουλγαρία έδωσαν τα πάντα και είναι πάντα δύσκολο μετά από τρεις ημέρες. Δεν μπορείς από την μια στιγμή στην άλλη να φέρεις τα αποτελέσματα που θέλεις. προσπαθούμε να κτίσουμε, αυτή η Εθνική έχει μέλλον, χρησιμοποιήσαμε αυτή την διοργάνωση ως κλειδί για το επόμενο Euro. Υπάρχουν πολλοί ανθρώποι που κρίνουν την Εθνική πολύ αυστηρά γιατί δεν βλέπουνε τι κάνουμε καθημερινά, μια μικρή ομάδα όπως η Κύπρος πρέπει να δώσει το 1000%. Να παρακαλέσω τον κόσμο να κάνει υπομονή για να τους κάνουμε όλους περήφανους. Μετά την ισοπαλία με την Βουλγαρία υπήρχε αυστηρή κριτική και αυτό με πληγώνει αφάνσταστα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE