ΣΙΚΑΓΟ: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο - Έτρεχαν να εγκαταλείψουν οι ασθενείς - Τέσσερις νεκροί

ΣΙΚΑΓΟ: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο - Έτρεχαν να εγκαταλείψουν οι ασθενείς - Τέσσερις νεκροί

Ενοπλος άνοιξε πυρ σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Σικάγο, σκοτώνοντας έναν αστυνομικό και άλλους δύο ανθρώπους, πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός στην ανταλλαγή πυρών, επεισόδιο που ανάγκασε προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν εσπευσμένα τις εγκαταστάσεις, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ο δράστης άρχισε να πυροβολεί στον χώρο στάθμευσης, έξω από το νοσοκομείο Mercy, πριν εισβάλει στο λόμπι και συνεχίσει να ρίχνει, αφηγήθηκαν αυτόπτες μάρτυρες σε αμερικανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Ο αστυνομικός Σάμιουελ Χιμένες υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη στην επίθεση, ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης του Σικάγου μέσω Twitter. Ο δράστης είναι και αυτός νεκρός, γνωστοποίησε μέσω του ίδιου ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης το Πυροσβεστικό Σώμα του Σικάγου (σ.σ. στην πυροσβεστική υπάγονται οι υπηρεσίες ασθενοφόρων σε πολλές αμερικανικές πόλεις).

Αξιωματούχοι είχαν πει νωρίτερα ότι άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες. Ενας ερευνητής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Κομητείας Κουκ γνωστοποίησε ότι και οι δύο άνθρωποι αυτοί έχασαν επίσης τη ζωή τους. Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας με δεκάδες οχήματα και πολλά ασθενοφόρα έφθασαν στο νοσοκομείο Μέρσι, ενώ αστυνομικοί έκαναν έρευνα στους χώρους του νοσοκομείου. Η αστυνομία του Σικάγου δεν έχει κάνει καμιά απολύτως εκτίμηση όσον αφορά τα πιθανά κίνητρα του ενόπλου, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE