Ξεκαθαρίζει ο Νικόλας: «To ΓεΣΥ πρέπει να προχωρήσει» - Απάντηση Παμπορίδη

Ξεκαθαρίζει ο Νικόλας: «To ΓεΣΥ πρέπει να προχωρήσει» - Απάντηση Παμπορίδη

Και ενώ το ΓεΣΥ βάλλεται από διάφορους, σημερινά (20/11) δημοσιεύματα κάνουν λόγο για υπόσκαψη του Γενικού Σχεδίου Υγείας από πλευράς ΔΗΚΟ.

Επιμέλεια: Έκτορας Γεωργίου

Η απάντηση στην ψιθυρολογία και τα δημοσιεύματα ήρθε διά στόματος Νικόλα Παπαδόπουλου αφού όπως έγραψε με έντονο ύφος την Τρίτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, το ΔΗΚΟ έχει ψηφίσει κάθε προϋπολογισμό του ΓεΣΥ.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος έγραψε: «Σε σχέση με τα σημερινά υποβολιμαία δημοσιεύματα για το ΓΕΣΥ υπενθυμίζεται πως το ΔΗΚΟ έχει ψηφίσει κάθε νομοθεσία και κάθε προϋπολογισμό του ΓΕΣΥ που έχει έρθει στη Βουλή. Ποιο άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο; Το ΓΕΣΥ πρέπει να προχωρήσει»


Απάντηση στα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ έδωσε ο πρώην Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης αφού έγραψε: «Μπράβο. Ξεκάθαρη και ισχυρή τοποθέτηση.»


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE