Φέρουν το Μπαρμπαρός εντός κυπριακής ΑΟΖ συνοδευόμενο από πολεμικά - Τι αναφέρει το Προεδρικό

Φέρουν το Μπαρμπαρός εντός κυπριακής ΑΟΖ συνοδευόμενο από πολεμικά - Τι αναφέρει το Προεδρικό

Ελληνικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για άλλη μια πρόκληση της Τουρκίας, αφού όπως αναφέρουν το ερευνητικό πλοίο Μπαρμπαρός έχει μπει στο οικόπεδο 4 της κυπριακής ΑΟΖ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα το Μπαρμπαρός συνοδεύεται από τέσσερα πολεμικά πλοία, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα marinetraffic.com το πλοίο βρίσκεται σε περιοχή όπου εφάπτονται οι ΑΟΖ Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου.

Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το Μπαρμπαρός είναι υπό την διακριτική παρακολούθηση της ελληνικής φρεγάτας «Ψαρά».

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές στην ιστοσελίδα μας, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Αυτό είναι κάτι που μας ξεκαθαρίστηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Δείτε τον χάρτη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Η άτυπη συνάντηση της Γενεύης θα δώσει την ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις για την πορεία προς τα εμπρός στο Κυπριακό, δήλωσε την Παρασκευή ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE