Για τον Σάββα δεν ΤΡΕΧΕΙ κάτι…

Για τον Σάββα δεν ΤΡΕΧΕΙ κάτι…

Διαβάσαμε τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα, σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο τεχνικός διευθυντής της ΚΟΠ, Σάββας Κωνσταντίνου. Δεν δείχνει να ανησυχεί, για το ότι η Εθνική ομάδα, δεν είχε τόσο «δυνατή» παρουσία στους αγώνες του Nations League. 

«Δεν είναι άσχημη συγκομιδή αν αναλογιστούμε σε τι όμιλο ήμασταν. Σε τρεις αγώνες στη σειρά, η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ, έστω και αν δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, και είναι κάτι από τα θετικά που κρατήσαμε», ήταν μια από τις τοποθετήσεις του. 

Και πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης του. «Δεν καταλαβαίνω το λόγο, γιατί υπάρχει απογοήτευση. Δεν ήρθαμε τέταρτοι στον όμιλο. Δεν είναι το τέλος του κόσμου».

Φαίνεται ξεκάθαρα από τις δηλώσεις ενός ανθρώπου που κατέχει ένα πολύ σημαντικό πόστο στην Ομοσπονδία, ότι ικανοποιείται με τα λίγα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.