Δάκρυσε η Ζουγανέλη με την Γιώτα Γιάννα που «έχασε» τον αδελφό της στην Κύπρο – VIDEO

Δάκρυσε η Ζουγανέλη με την Γιώτα Γιάννα που «έχασε» τον αδελφό της στην Κύπρο – VIDEO

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, όταν ανέβηκε στην πίστα η 90 Μαϊων Γιώτα Γιάννα. 

Στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου ήταν καλεσμένη η Ελεονώρα Ζουγανέλη και οι φίλοι της. 

Ανάμεσά τους και η Γιώτα Γιάννα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο πανελλήνιο, μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου με καλεσμένη την Πάολα.

Σχετικό άρθρο: Η Πάολα τραγουδά για τον πατέρα της που 'έφυγε' και η Γιώτα για τον αδελφό της που 'χάθηκε' στην Κύπρο - VIDEO

Η Γιώτα Γιάννα, η ροκ γιαγιά έπαιξε την φισαρμόνικά της, με την οποία αποχαιρέτησε την καλή της φίλη Αρλέτα πριν από μερικούς μήνες. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Όπως μάθαμε από την προηγούμενη εμφάνιση της Γιώτας Γιάννας στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, η 90χρονη τραγουδίστρια τραγουδά για τον αδελφό της που 'χάθηκε' στην Κύπρο.

Η Γιώτα Γιάννα έχασε τον αδερφό της στην Κύπρο. Ήταν 19 χρονών. Μπήκε στη μάχη και δεν επέστρεψε ποτέ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE