ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξήσεις που αγγίζουν το 100% στις μεταφορές

Αυξήσεις που αγγίζουν το 100% στις μεταφορές

Αύξηση 19,5% του κύκλου εργασιών σεμεταφορές και αποθήκευση το 3ο τρίμηνο 2018.

Αύξηση 19,5% κατέγραψε ο δείκτης κύκλου εργασιών στις μεταφορές το 3ο τρίμηνο του 2018, με τις αεροπορικές μεταφορές να καταγράφουν άνοδο 137,3%.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση κατά το τρίτο τρίμηνο του 2018 σημείωσε αύξηση της τάξης του 19,5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017.

Κατά οικονομική δραστηριότητα, άνοδο 137,3% κατέγραψαν οι αεροπορικές μεταφορές, 3,5% οι χερσαίες μεταφορές, 1,3% οι ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές δραστηριότητες και 0,2% η αποθήκευση και οι υποστηρικτικές προς τη μεταφορά δραστηριότητες, ενώ μείωση της τάξης του 2,6% σημειώθηκε στις πλωτές μεταφορές σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017.

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2018 σημείωσε αύξηση της τάξης του 11,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top