Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Γύρω στις 11.00 το βράδυ χθες Παρασκευή, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ τριών προσώπων που διαμένουν σε πολυκατοικία, στη Λάρνακα.
»Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό όμως μας νίκησαν δίκαια. Βλέπουμε μπροστά γιατί το παρελθόν είναι παρελθόν».
»Θα κρατήσουμε τα καλά και θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα λάθη μας. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο Euro 2020».
»Εμείς πάντα παίζουμε στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του προπονητή μας και προσπαθούμε να τις τηρήσουμε όπως μας λέει αυτός. Ο κόουτς είδε ότι έπρεπε να μπούμε αμυντικά, μπήκαμε αμυντικά, χάσαμε και αυτά έχει το ποδόσφαιρο».
»Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ο κόσμος κρίνει πολύ αυστηρά και αυτό με απογοητεύει πάρα πολύ. Αλλά ο κάθε ένας έχει την δική του άποψη. Εμείς θα βγαίνουμε πάντα στον αγωνιστικό χώρο και όποιος θέλει να ακολουθά την Εθνική ομάδα θα την ακολουθά, όπως την ακολουθούμε εμείς πάντα».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις