Η Ομόνοια ενημερώνει για το Fan Day πριν τη σέντρα στο ντέρμπι με Ανόρθωση (PIC)

Η Ομόνοια ενημερώνει για το Fan Day πριν τη σέντρα στο ντέρμπι με Ανόρθωση (PIC)

Ανακοίνωση από την επίσημη Ομόνοια, για το Pre Game Fan Day της ερχόμενης Κυριακής (25/11).

Αναλυτικά:

«Fan Day θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του αγώνα με την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή, στον στεγασμένο χώρο έξω από τη Δυτική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ!

Το OMONOIA Pre Game Fan Day θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα ολοκληρωθεί με την έναρξη της αναμέτρησης.

Θα περιλαμβάνει:

– μουσική από DJ
– Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, με δώρα για τους νικητές
– Face painting
– Αυτόγραφα από ποδοσφαιριστές
– Διαγωνισμός FONBET
– Αθλητές όλων των τμημάτων (πετόσφαιρα, φούτσαλ, καλαθόσφαιρα, γυναικείο ποδόσφαιρο, ποδηλάτες, δρομείς)
– Φαγητό και ποτό
– Green Boutique με εκπτώσεις
– Κατάστημα PrimeTel

Εισφορές για την 16χρονη Ζωή

Στο χώρο θα υπάρχει κουτί εισφορών για την 16χρονη μαθήτρια Ζωή, η οποία διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Με κάθε εισφορά, θα προσφέρουμε δωρεάν σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Επιπλέον, μέρος των εισπράξεων από το φαγητό και ποτό, θα δοθούν ως εισφορά για την οικογένεια της ζωής.

Κατάστημα της Green Boutique με εκπτώσεις

Στο χώρο θα λειτουργεί κατάστημα της Green Boutique με εκπτώσεις. Θα διατίθενται και οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE