Πέφτει στους 8 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Πέφτει στους 8 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή.

Την Τεταρτη (21/11), ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, δεν αποκλείεται να σημειωθούν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά το απόγευμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένονται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή παραμένοντας λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE