Νέα άφιξη μεταναστών στον Πύργο Τυλληρίας - Ανάμεσα τους και μία έγκυος

Νέα άφιξη μεταναστών στον Πύργο Τυλληρίας - Ανάμεσα τους και μία έγκυος

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/11) μετά από πληροφορία ότι 47 άτυποι μετανάστες έφτασαν σε παραλία του Πύργου Τυλληριας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην Αστυνομία, έφτασαν από τα τουρκικά παραλία, ενώ η βάρκα που τους μετέφερε επέστρεψε πίσω στην Τουρκία.

Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στους 47 μετανάστες υπάρχει μια 19χρονη έγκυος όπου μεταφέρθηκε προληπτικά σε Νοσοκομείο.

Τα 47 πρόσωπα συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό σταθμό Πόλεως Χρυσοχους για εξακρίβωση στοιχείων, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθούν στον χώρο προσωρινής φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE